Veel gestelde vragen!


Wat moet je doen om kans te maken op een Remia BBQ pakket voor 20 personen?

Koop 2 Remia producten en vul je gegevens in op https://remiabbq.nl/doe-mee. Let op: bewaar je kassabon goed en upload deze op de actiepagina. Je kan iedere week opnieuw deelnemen aan de actie. Er is echter maar één deelname mogelijk per 2 gekochte producten. De 2 gekochte producten moeten zijn aangekocht in de actieperiode van 6 mei tot en met 31 augustus 2024. 

Wanneer is de trekking en kun je vaker meedoen?

Iedere week kun je opnieuw meedoen met de actie bij aankoop van 2 Remia producten en met het invullen van je gegevens en het uploaden van je kassabon. Er is één deelname mogelijk per 2 gekochte producten. De eerste trekking is 13 mei en zal vervolgens iedere week op maandag plaatsvinden. Je kan tot en met 31 augustus 2024 meedoen en de laatste trekking is maandag 2 september 2024.

Hoe lang duurt de Remia BBQ actie?

De Remia BBQ actie start op 6 mei en eindigt op 31 augustus 2024.

Wie kan er meedoen aan de Remia BBQ actie?

Iedereen die woonachtig is in Nederland en 18 jaar of ouder is m.u.v. inwoners in het waddengebied

Wat kun je winnen?

De winnaar krijgt een uitgebreid Remia BBQ pakket voor maximaal 20 personen. Meer info vind je op https://remiabbq.nl/wat-kun-je-winnen.

Hoe weet je of je deelname gelukt is?

Na het invullen van alle gegevens en het uploaden van je kassabon via het deelnameformulier https://remiabbq.nl/doe-mee druk je op de VERZEND knop onderaan de pagina. Indien je deelname gelukt is zie je direct een bevestiging van deelname in je scherm.

Hoe weet je of je gewonnen hebt?

De winnaar van iedere spelronde wordt iedere week na de trekking op de hoogte gebracht middels een persoonlijk emailbericht op het doorgegeven e-mailadres.

Ik heb gewonnen. Wat moet ik nu doen?

Nadat je de bevestiging hebt ontvangen dat je gewonnen hebt, nemen wij contact met je op en geef je zo snel mogelijk de datum van je BBQ door en het aantal personen. Vervolgens wordt er met jou een afleverdatum en een afleveradres afgesproken zodat we de prijs kunnen afleveren.

Levering van de prijzen en partner BBQ Holland

Remia heeft een samenwerking met www.bbqholland.nl voor het uitleveren van de Remia BBQ pakketten. Op een met jou afgesproken datum en afleveradres leveren zij het gehele Remia BBQ pakket (zie https://remiabbq.nl/wat-kun-je-winnen) bij jou thuis af.

Vragen over de actie en over de prijzen

Mocht je nog vragen hebben over de actie die niet beantwoord zijn dan kun je contact met ons opnemen via actie@remiabbq.nl